Välkommen!

Cabonline Academy Syd erbjuder flera olika utbildningar för dig som vill arbeta (eller redan arbetar) för Taxi Skåne, Sverigetaxi eller TaxiKurir.

För att kunna delta i våra utbildningar behöver du först beställa ett utdrag ur brottsregistret. Utdragsblankett du kan fylla i hos oss eller på Polisens hemsida. Med ett oöppnat utdrag kan du anmäla dig för en inskrivningsdag. På inskrivningsdagen genomgår du en intervju och test i svenska. Anmälan gör du på vår Service Center vardagar 09:00-16:00. Tänk på att ha med dig ditt körkort och taxiförarlegitimation vid anmälan.

Antal platser till varje utbildning är begränsat. Anmälan är bindande. Mer information på vår Service Center, Kosterögatan 5 i Malmö eller via utbildning.scsyd@cabonline.com


Har du inte Taxiförarlegitimation, klicka här för mer information